Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr din Constanţa a scos un cuţit şi un pistol în culisele emisiunii "Românii au talent". A incendiat o carte de cult. Ce spun poliţiştii

ro

30 Sep, 2019 09:26 3122 Marime text

Un tânăr de 29 de ani, din Constanţa, a creat momente de panică la preselecţia emisiunii "Românii, au talent!", care a avut loc duminică, 29 septembrie, la un hotel din Bucureşti.

Acesta, aflându-se în culisele emisiunii pentru a urca pe scenă, în faţa juraţilor, a devenit agitat, iar conform oamenilor legii a scos un cuţit şi un pistol de tip airsoft pentru a-i ameninţa pe cei din jur. Mai mult, acesta a dat foc la o carte de cult. Poliţiştii din Bucureşti au intervenit rapid, iar bărbatul a fost dus la o unitate spitalicească pentru consult psihiatric. Concomitent, cercetările au fost preluate de Secţia 2 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Conform purtătorului de cuvânt Andreea Munteanu, de la IPJ Constanţa, nu au fost solicitări la unitatea de la malul mării cu privire la bărbatul în cauză.

"Astăzi, 29.09.2019, dintr-un hotel situat pe raza sectorului 1, în jurul  orei 12.45, a fost formulat un apel 112, în care se reclamă că un bărbat, de 29 de ani, aflat la o selecție pentru o emisiune TV, a devenit agitat, a arătat celor prezenți un cuțit și un pistol airsoft și a dat foc unei cărți de cult. A fost imobilizat și condus la sediul Secției 2 Poliție pentru cercetări. A fost audiat și ulterior internat într-o unitate spitalicească pentru consult de specialitate. Cercetările sunt continuate de Secția 2 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice", a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii