Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un motociclist a murit pe loc în urma unui accident petrecut la Poarta Albă

ro

07 Aug, 2015 00:00 1731 Marime text
Un bărbat de 41 de ani, din Poarta Albă, s-a urcat pe motor fără a avea permis de conducere și și-a găsit sfârșitul pe șosea. Bărbatul a încercat să evite o șoferiță care i-a tăiat calea și l-a împins pe contrasens. Acolo s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar.
 
Potrivit polițiștilor rutieri, o femeie în vârstă de 29 de ani, din Poarta Albă, a condus autoturismul marca Mercedes-Benz, pe strada Primăriei din localitatea Poarta Albă, și, ajungând la intersecția cu DN 22C, a intrat în intersecție fără să se asigure, virând stânga către Murfatlar. În acel moment, a intrat în coliziune cu o motocicletă neînmatriculată și cu număr fals, condusă pe DN 22 C, din direcția Murfatlar către Castelu, de un bărbat în vârstă de 41 de ani, tot din Poarta Albă. Motociclistul nu poseda permis de conducere.
 
În urma impactului, motocicleta a fost proiectată pe sens opus și a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW 320D, condus pe DN 22C, din direcția Castelu către Murfatlar, de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Poarta Albă. În urma accidentului, a rezultat decesul pe loc al motociclistului și vătămarea corporală a șoferului autoturismului BMW. La faţa locului au ajuns și medicii SMURD, care au constatat decesul motociclistului. Apoi au acordat îngrijiri medicale celuilalt bărbat rănit în incidentul rutier.
 
Potrivit oamenilor legii, numărul de înmatriculare figura ca fiind al unui ATV. Polițiștii trebuie acum să stabilească cine va fi tras la răspundere pentru decesul motociclistului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii