Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un elev ar fi fost agresat la școală de un cadru didactic. Polițiștii au deschis o anchetă

ro

28 Sep, 2023 14:31 856 Marime text
Polițiști. Foto: facebook/DGPMBPolițiștii s-au autosezisat în cazul informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la un elev agresat de un cadru didactic la o unitate de învățământ din Sălătrucu.

Potrivit Compartimentului Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș la data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat din localitatea Sălătrucu, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat, în cursul  aceleași zile, la școala din localitate, de către un cadru didactic, pe motiv că deranja ora.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni, care au efectuat verificări.  

„În urma agresiunii, elevul nu prezenta leziuni și, în prezența polițiștilor, aparținătorii nu au solicitat acordarea de îngrijiri medicale. 

Cercetările vor fi preluate de către polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Menționăm faptul că, polițiștii au desfășurat, la unitatea de învățământ în cauză,  activități de prevenire, la data de 20.09.2023“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș. 

Citește și: 

Știri ConstanțaAdolescentul suspectat că a distrus cauciucurile a zeci de mașini din Viile Noi, reținut pentru 24 de ore (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii