Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat prins în timp ce vindea droguri în București a încercat să mituiască un jandarm

ro

25 Sep, 2023 18:18 892 Marime text
Foto: DIICOTLa data de 24.09.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și dare de mită.

Potrivit DIICOT, s-a reținut că,  la aceeași dată, inculpatul a fost depistat de către  un echipaj  de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București deținând, fără drept, o cantitate de drog de risc (ketamină), în vederea comercializării.

Pentru a nu i se  întocmi proces verbal de depistare privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, inculpatul a oferit unuia dintre jandarmi sumele de 1730 lei, respectiv 250 euro, cu titlu de mită, însă ofițerul a sesizat Direcția Generală Anticorupție, realizându-se prinderea în flagrant.

„În cursul acestei zile a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. 
Activitățile judiciare au fost realizate cu sprijinul B.C.C.O. București.
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai precizat procurorii DIICOT.

Citește și: 

Cultură de cannabis descoperită în extravilanul unei comune din județul Bistrița-Năsăud. Două persoane, reținute de DIICOT (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii