Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din Constanța a fost prins de jandarmi cu droguri asupra sa (GALERIE FOTO)

ro

25 Jul, 2023 11:58 948 Marime text
Joint-ul și pachețelele cu droguri ale bărbatului. Sursă foto: IJJ Constanța
  • Un bărbat a fost depistat cu patru pachețele de droguri și o țigaretă de tip „joint“ în fața unei săli de jocuri din Constanța.
 
Luni, pe 24.07.2023, în timpul unei misiuni de patrulare în municipiul Constanţa, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au observat, în faţa unei săli de jocuri, un bărbat care la vederea echipajului de jandarmi a devenit vizibil agitat.
 
Jandarmii l-au legitimat pe cel în cauză şi în urma controlului corporal efectuat, au descoperit asupra lui o ţigaretă de tip „joint“ şi patru pacheţele din staniol, care conțineau patru doze cu o substanţă vegetală, de culoare verde oliv cu miros specific, prezentă şi în „joint“.
 
Persoanei în cauză i-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere şi consum de substanţe interzise în conformitate cu Legea 143/2000, iar substanţele respective au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliţie abilitate pentru continuarea cercetărilor.


Citește și:

Valurile de amenzi ale Poliției Române: Sancțiunile aplicate în ultimele 24 de ore trec de jumătate de milion de euro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii