Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parastas, de Florii Un an de la tragedia „Beirut” (video)

ro

06 Apr, 2015 00:00 2359 Marime text
Un an de la tragedia din restaurantul Beirut s-a împlinit ieri, iar durerea și lacrimile nu contenesc să curgă. Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasilițeanu sunt îngeri de mult...
 
Conform anchetatorilor, în seara zilei de 5 aprilie 2014, în jurul orei 22.30, s-a produs un incendiu la restaurantul Beirut, situat în municipiul Constanţa, pe bulevardul Tomis. Urmarea incendiului a fost decesul celor trei tinere. De asemenea, a mai rezultat şi vătămarea corporală a Nicoletei Buirencu şi a lui Robert Rancu.
 
„Pe 5 aprilie, se împlineşte un an de la tragedia din Constanţa, când, în incendiul dintr-un restaurant, trei fete şi-au pierdut viaţa. Printre ele, şi cântăreaţa Nicoleta Cengher (video), o tânără de doar 22 de ani, care avea în faţă o carieră de succes. Acum, chiar de Florii, familia îi va face parastasul de un an. Îi plăcea primăvară, iubea florile, iar acum, în loc să sărbătorim împreună, vom merge la mormântul ei, cu flori. Îl vom umple de flori”, scrie pe pagina de Facebook creată special pentru comemorarea Nicoletei.
 
Nicoleta Cengher, de 22 de ani, absolvise Şcoala Populară de Artă și era studentă la Drept. Tânăra obţinuse multe premii şi distincţii la concursurile muzicale din ţară şi participase la numeroase festivaluri.
 
Celelalte două tinere care au murit în tragedia de la Constanţa erau dansatoare. Nicoleta Vasilițeanu avea 23 de ani şi era din Constanţa, iar Mihaela Tucă avea 24 de ani şi era din Mangalia.
 
De asemenea, în incendiu au fost rănite patru persoane - Nicoleta Buirencu, o dansatoare de 19 ani, care a fost transportată la un spital din Bucureşti, Adrian Roman, un bărbat de 40 de ani, care s-a intoxicat cu fum, și alte două persoane care au fost transportate la spitalul din Constanţa, dar în cazul lor nu a fost necesară internarea.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii