Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea O persoană fără adăpost a furat mai multe bunuri dintr-o mașină, după ce a încercat ușile acesteia

ro

26 Mar, 2022 10:32 1655 Marime text
Jandarmerie, Facebook/ Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

Vineri seara, 25 martie, în jurul orei 22.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Tulcea au fost sesizaţi de către un bărbat, care a reclamat faptul că o persoană necunoscută i-a furat mai multe bunuri din autoturism.
 

Conform IJJ Tulcea, victima a menționat forțelor de ordine că i-au fost sustrase din autoturism două perechi de ochelari și un lănțișor. Totodată, acesta a precizat că este în posesia unei înregistrări video, obținută prin intermediul unei camere de supraveghere din apropiere, care ar fi surprins momentul în care bărbatul a pătruns în autoturism.
 
După verificarea imaginilor surprinse de camera de supraveghere, jandarmii au recunoscut bărbatul în cauză ca fiind o persoană fără adăpost, acesta fiind identificat în zonă, în scurt timp.
 
Bărbatul a recunoscut că, în timp ce se plimba, a observat un autoturism și a încercat ușa pentru a afla dacă este deschisă, intrând, astfel, în autoturism de unde a luat bunurile. 
 
„Recomandăm cetăţenilor să acorde o mai mare atenție asupra bunurilor personale și să solicite sprijinul forțelor de ordine ori de câte ori se află în situații dificile”, precizează reprezentanții IJJ Tulcea. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii