Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trupul fetei decedate în parc la Mangalia, găsit de un bărbat care mergea la pescuit (VIDEO)

ro

06 Aug, 2023 13:25 9883 Marime text
Un bărbat care mergea în această dimineață la pescuit a găsit trupul fetei decedate sub o bancă din Parcul din Mangalia. 

Acesta susține că a sperat că fata va fi salvată, dar medicii legiști au constatat că era decedată de cel puțin cinci ore când  afost găsită. 

„Pe la 5 și un sfert mergeam la pescuit și am trecut prin zonă. Am crezut initial că este un câine. Când am văzut că este o ființă umană am încercat să o trezesc. Am cerut ajutor de la câțiva băieți din parcare. (…)Fata era chircită sub bancă. Fața ei era desfigurată. M-a luat plânsul. Avea părul creț, brunet. Am intrat într-o spaimă. (...)Nu avea față deloc, era bătută să nu se cunoască. Avea multe semne de lovituri pe corp. Am dat declarații în fața anchetatorilor. Sigur a fost ucisă. Când au venit legiștii au constatat că era ucisă de 5 ore.(…) A fost foarte chinuită“ -  aprecizat bărbatul.




Reamintim că, la data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

În cauză cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației de fapt“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

  Citește și: 

UPDATEAlertă la Mangalia! O minoră, găsită decedată într-un parc în apropierea unui loc de joacă (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii