Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trio familial în inspectorat Cât au câştigat de la ISU Dobrogea fiul şi soţia fostului inspector şef Oprea (document)

ro

23 Nov, 2011 01:17 3558 Marime text
isu_isudobrogea.jpgÎn cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" îşi desfăşoară activitatea şi soţia colonelului Traian Oprea, Ionica Oprea, subofiţer, care a câştigat din salariu suma de 26.938 de lei

ZIUA de Constanţa continuă campania de prezentare a declaraţiilor de avere a angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea" cu ofiţerul Gabriel Oprea, fiul colonelului Traian Oprea, fostul inspector şef al inspectoratului.

isu_traian_oprea_.jpgAstfel, conform datelor consemnate în propria declaraţie de avere, fiul celui care a condus Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă de la malul mării nu are în posesie nicio categorie de terenuri, clădiri, iar cel puţin potrivit declaraţiei de avere conduce un „Hyunday". Fără conturi sau depozite, fonduri de investiţii, forme echivalente de economisire şi investire, inclusiv carduri de credit, cu valoare însumată mai mare de 5.000 de euro, ofiţerul Gabriel Oprea nu are nici plasamente, investiţii directe şi nici împrumuturi acordate, cu valoarea de piaţă însumată mai mare de 5.000 de euro. De asemenea pompierul Oprea junior a mai menţionat în declaraţia de avere că nu are alte active producătoare de venituri nete, care însumate depăşesc echivalentul a 5.000 de euro pe an. În ceea ce priveşte datoriile, Gabriel Oprea a consemnat că în 2008 a contractat de la Alpha Bank un credit în valoare de 15.000 de euro, cu scadenţa în 2018. Fără cadouri, servicii sau avantaje primite gratuit sau subvenţionate faţă de valoare de piaţă din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale, regii autonome, companii/societăţi naţionale sau instituţii publice româneşti sau străine, inclusiv burse, credite, garanţii, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare depăşeşte 500 de euro, fiul colonelului Traian Oprea a declarat că a câştigat din salariu suma de 27.996 de lei. De asemenea, Gabriel Oprea nu are venituri din activităţi independente, venituri din cedarea folosinţei bunurilor, din pensii, din activităţi agricole, din premii ori din jocuri de noroc. Nu este de omis faptul că în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" îşi desfăşoară activitatea şi soţia colonelului Traian Oprea, Ionica Oprea, subofiţer, care a câştigat din salariu suma de 26.938 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii