Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Dinamica misiunilor din ultimele 24 de ore

ro

30 Jan, 2024 11:38 421 Marime text
 
BULETIN  INFORMATIV
 
Dinamica misiunilor din ultimele 24 de ore
Ieri, 29 ianuarie a.c., pompierii harghiteni au gestionat 6  intervenții în situații de urgență, dintre care 4 misiuni SMURD, 4 persoane fiind asistate medical. Totodată, salvatorii au intervenit pentru stingerea unui incendiu și au gestionat cu promptitudine 1 misiune pentru deblocarea unei uși de apartament, în municipiul Gheorgheni, cartierul Bucin, în interiorul căruia se afla o persoană, în vârstă de 70 de ani, de sex feminin, căzută, conștientă, aceasta fiind preluată de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Municipal Gheorgheni.
Seara trecută, în jurul orei 22:20, pompierii militari din cadrul Detașamentului Gheorgheni au acționat pentru localizarea și lichidarea unui  incendiu izbucnit la un container, în cartierul Florilor, din municipiul Gheorgheni. În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul solicitat, incendiul se manifesta în interiorul containerului, arzând gunoiul menajer. Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind depozitarea cenușii și a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.
În contextul acestui eveniment, pompierii militari le recomandă cetățenilor să evacueze periodic cenușa din sobe și să o depoziteze în locuri special amenajate și numai după ce se sting complet resturile de jar.
 De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost transmise 2 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT,  privind prezența animalelor periculoase (urs), în municipiul Odorheiu Secuiesc.
   Siguranța fiecăruia dintre noi depinde de cunoștințele și acțiunile noastre. Accesați platforma națională de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și descărcați aplicația de mobil DSU, care este disponibilă, gratuit, din App Store și Google Play.
  
 
 
                                                                                    COMPARTIMENTUL INFORMARE
ŞI RELAŢII PUBLICE         
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii