Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei morţi. Printre ei, un ofiţer SRI Week-end însângerat pe DN 2A

ro

05 Aug, 2013 00:00 3440 Marime text
Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 08.15, la ieșirea din Constanța, pe sensul de mers spre Ovidiu, în zona magazinului Carrefour, a avut loc un accident. În evenimentul rutier au fost implicate două mașini. Din păcate, unul dintre șoferi a decedat.
Alte două persoane au ajuns la spital cu politraumatisme.
Potrivit unor surse oficiale, cel decedat era angajat al Serviciului Roman de Informaţii. Poliţiştii spun că V. V. G. ( bărbat, 39 ani, din Constanţa) a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre Constanţa către Ovidiu.
Ajungând la km 204 + 100 metri, din cauza neatenţiei în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de P. D. (bărbat, 56 ani, din Ovidiu), pe banda 1, dinspre Ovidiu către Constanţa.
În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a lui V. V. G. şi vătămarea corporală a două persoane din celălalt autoturismul implicat în eveniment.

Conform purtătorului de cuvânt al SRI, Sorin Sava, bărbatul care a decedat avea 39 de ani, era în timpul liber şi se afla la volanul maşinii personale.
Tot sâmbătă, dar seara de data aceasta, un bărbat din Hârşova a decedat după ce a fost lovit de o maşină în timp ce traversa strada prin loc nepermis. Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, în jurul orei 18.50, I. P. V., de 37 de ani, din Ciobanu, a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre Constanţa către Hârşova, iar la intersecţia cu DC 76 Ghindăreşti a accidentat un pieton de 39 de ani, din Hârşova, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura, din partea dreaptă a conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a pietonului.

Şi fiindcă se spune că sâmbăta sunt trei ceasuri rele, tot sâmbătă, în jurul orei 22.15, I. M., de 27 de ani, din Lumina, a condus un autoturism pe DN 22, dinspre DN 2A către Lumina, iar în apropiere cu intersecţia DJ 226, l-a accidentat pe O. N., de 56 de ani, din Negru Vodă, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura din partea stângă a conducătorului auto. Din nefericire, pietonul a decedat pe loc. În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a reieşit o valoare de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii