Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:28 05 06 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei cetățeni din Turcia, angajați ilegal la firme de construcții din județul Constanța. Ce măsuri au luat polițiștii de la Imigrări

ro

07 Mar, 2023 13:58 1089 Marime text
Sursa foto: IGITrei societăți comerciale au fost verificate ieri de polițiștii de imigrări din Constanța. Potrivit reprezentanților Inspectoratului General pentru Imigrări, au fost depistați în timp ce desfășurau activități lucrative fără aviz și contract individual de muncă trei bărbați din Turcia, aflați în situații ilegale.

Potrivit unui comunicat al IGI, la data de 6 martie a.c., polițiștii de imigrări din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Constanța au desfășurat o acțiune pe raza de competență, scopul fiind combaterea șederii ilegale și a muncii nedeclarate a străinilor în România.
 
Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au verificat trei societăți comerciale, cu domeniul de activitate construcții civile.
 

„Ca urmare a verificărilor efectuate, au fost depistați,  în situații ilegale, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 47 de ani, din Turcia, care desfășurau activități lucrative fără aviz și contract individual de muncă.
 
Pe numele persoanelor în cauză au fost emise decizii de returnare, cu termen de plecare voluntară în 30 de zile, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
 
Totodată, reprezentanții societăților comerciale a fost au fost invitați la sediul structurii de imigrări în vederea continuării verificărilor“ - au mai precizat reprezentanții IGI.

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii