Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedia nopţii în România. Carambol provocat de un austriac. Doi morţi şi şase grav răniţi

ro

04 Aug, 2018 06:46 1833 Marime text
Bilanţul accidentului de vineri seara pentru care s-a activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Galaţi a ajuns la doi morţi şi şase răniţi, după ce o tânără de 21 ani aflată în comă traumatică nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Cătălin Sion, conform Agerpres.
 
Potrivit acestuia, iniţial în accident au fost implicate opt persoane, dintre care una, de aproximativ 45 de ani, a decedat. Cele şapte victime rănite au fost transportate iniţial la Spitalul din Tecuci, dar o parte dintre ele au fost aduse în urma evaluărilor la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Galaţi, pentru investigaţii suplimentare. Ele au fost transportate cu ambulanţe SMURD şi SAJ. Una dintre persoanele rănite, o femeie de 21 ani, aflată în comă traumatică a decedat. Celelalte persoane, trei bărbaţi şi trei femei, cu vârste cuprinse între 17 şi 48 ani au suferit traumatisme cranio-cerebrale, traumatisme toracice sau fracturi ale membrelor.



 

La nivelul judeţului Galaţi a fost activat vineri seara Planul Roşu de Intervenţie, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme în satul Gara Berheci, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Cătălin Sion.

 
"Întrucât primele informaţii indică mai multe persoane implicate şi cel puţin una încarcerată, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Astfel, pentru eficientizarea misiunii de răspuns la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă şi două ambulanţe SAJ", a precizat Sion.

Purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi a informat că în accident au fost implicate opt persoane, dintre care una, de aproximativ 45 de ani, a decedat. Şapte victime au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare, patru cu ambulanţe SAJ şi trei cu ambulanţe SMURD.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Gabriela Costin, a precizat că accidentul a fost provocat de un cetăţean austriac.

"În jurul orei 21,50, un cetăţean austriac a condus autoturismul în localitatea Berheci, unde circulând dinspre Bârlad către Tecuci, într-o curbă fără vizibilitate, a efectuat o depăşire, încălcând linia continuă şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar, din direcţia opusă. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto din cea de-a doua maşină şi rănirea altor patru pasageri din aceasta, precum şi a trei persoane din maşina care a provocat accidentul, incluzându-l şi pe şofer", a declarat Costin.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii