Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic de droguri la un festival desfășurat în Stațiunea Mamaia. Un cetățean străin, reținut

ro

03 May, 2023 15:57 1349 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstanțaPolițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc.

Potrivit IPJ Constanța, din cercetări a reieșit că bănuitul, cetățean străin, ar fi deținut droguri de risc și mare risc (MDMA, ketamină, cocaină), în scopul comercializării, în cadrul unui festival care se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța.

„Persoana bănuită a fost depistată deținând substanțele asupra sa, în incinta zonei de desfășurare a festivalului. 

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiuniilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii