Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri suspectați de furt dintr-o casă în construcție din localitatea Tuzla. Prejudiciul, aproximativ 50.000 de lei

ro

22 Dec, 2022 15:21 1617 Marime text
Scule electrice furate. Foto: IPJ ConstantaLa data de 21 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în noaptea de 20/21 decembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința pe care o deține, în construcție, din comuna Tuzla, de unde ar fi sustras aproximativ 50 de scule electrice, de diferite mărci și modele (polizoare unghiulare, bormașini, ferăstraie fixe și mobile, șurubelnițe electrice, etc.).

Potrivit IPJ Constanșa, valoarea estimată a prejudiciului este de aproximativ 50.000 de lei.

„Totodată, în dauna aceleiași părți vătămate, în condiții similare, a mai fost înregistrat un dosar penal privind furtul de scule electrice, de către autori necunoscuți, comis în noaptea de 10/11 decembrie a.c..
În urma cercetărilor efectuate de polițiști, au fost identificați autorii celor două infracțiuni, fiind vorba despre 2 bărbați, de 21, respectiv 26 de ani, din comuna Valu lui Traian.
De asemenea, polițiștii au recuperat 49 de scule electrice, care au fost recunoscute de către partea vătămată ca fiind dintre cele sustrase. Bunurile au fost predate persoanei vătămate.
În urma administrării probatoriului în cauză, cei 2 au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Astăzi, bărbații urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii