Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat suspectat de comiterea mai multor furturi din Constanța și Tuzla, depistat de polițiști. Ce valoare are prejudiciul cauzat

ro

19 Feb, 2019 15:49 1466 Marime text
Un bărbat suspectat de comiterea mai multor furturi din locuințe sau societăți comerciale a fost identificat de polițiștii constănțeni. 

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor privind săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă comisă la data de 13 ianuarie a.c., pe raza municipiului Constnața, când un bărbat, în vârstă de 43 de ani, ar fi pătruns în incinta unui imobil și ar fi sustras o poșetă, polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, în colaborare cu polițiști din cadrul Secțiilor 1,2 și 5 Poliție au extins cercetările cu privire la persoana în cauză, care se află deja în C.R.A.P. al IPJ Constanța din aceeași zi a comiterii faptei.
 

”Astfel, polițiștii constănțeni au reușit documentarea activității infracționale a bărbatului în cauză,reținând în sarcina acestuia săvârșirea a 13 infracțiuni de furt din locuințe, fapte comise în luna decembrie 2018, pe raza municipiului Constanța și a localității Tuzla.
 
Prejudiciul creat în dauna persoanelor vătămate este de aproximativ 33.000 de lei, constând în bani, bijuterii, ceasuri de mână, telefoane mobile și laptopuri” - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii