Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri prinși în flagrant delict la furat de scule electrice, în județul Constanța (Galerie FOTO)

ro

04 Feb, 2024 18:28 1051 Marime text



Sursa galeriei foto: IPJ Constanța


 
  • La data de 3 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Postul de Poliție Tuzla au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, de 26 de ani, respectiv 30 de ani, potrivit IPJ Constanța.
 
Conform sursei citate, la data de 3 februarie a.c., aceștia au fost depistați în flagrant delict, de polițiști din cadrul Poliției Orașului Eforie, la scurt timp după ce ar fi săvârșit infracțiunea de furt calificat, sustrăgând mai multe bunuri dintr-un imobil.
 
În urma extinderii cercetărilor, polițiști din cadrul Postului de Poliție Tuzla au constatat că cei doi ar fi săvârșit alte patru infracțiuni de furt calificat.
 

„Astfel, în perioada ianuarie – februarie a.c., ar fi sustras diferite bunuri, cu precădere scule electrice, din mai multe imobile situate în comuna Tuzla”, spun polițiștii.
 

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 7.000 de lei.
 
Unele dintre bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanelor vătămate.
 

„La data de 3 februarie a.c., cei doi bărbați au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă”, mai transmit polițiștii constănțeni.

 
Citește și
Preotul Petrică Leașcu, personaj cheie în investigația Recorder.ro, „Corupție în numele Domnului“, așteptat luni la DNA Constanța 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii