Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minori, cercetați pentru tâlhărie. Faptele au fost comise în Eforie și Tuzla

ro

16 Apr, 2021 14:47 1580 Marime text
  • Minori, cercetați pentru tâlhărie calificată.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat 3 tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, bănuiți de comiterea faptei.

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 23.40, aceștia ar fi pătruns în locuința unei femei, de 69 de ani, din comuna Tuzla, de unde ar fi sustras, prin întrebuințarea de violență și amenințări, un telefon mobil și 250 de lei.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au reținut în sarcina acestora săvârșirea altor două infracțiuni de furt calificat, fapte comise în perioada 16-19 martie a.c., în localitatea Tuzla, respectiv orașul Eforie, cauzând persoanelor vătămate un prejudiciu în valoare de aproximativ 3.000 de lei.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reținut în sarcina unuia dintre tineri comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă comisă în perioada 29 octombrie - 4 noiembrie 2020.

Polițiștii l-au reținut pe bază de ordonanță pe unul dintre tineri pentru 24 de ore. Precizăm faptul că, în prezent, ceilalți doi se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, pe numele lor fiind emisă măsura arestării preventive pentru 30 de zile în altă cauză. 
În cursul zilei de astăzi, tinerii vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, transmite IPJ Constanța.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii