Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr, mort după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de o construcție din beton

ro

27 Jan, 2020 09:09 1921 Marime text
Un tânăr de 30 ani a murit după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit, duminică seara, de o construcţie din beton aflată pe acostamentul DN2 - E85, în afara localităţii Traian din județul Neamț, relatează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Moşu, a precizat că accidentul s-ar fi produs după ce şoferul autoturismului a încercat să depăşească o altă maşină pe partea dreaptă.

"Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Roman a reieşit că, în timp ce un bărbat de 30 de ani, din localitatea Gherăieşti, conducea un autoturism pe DN2 - E85, în afara localităţii Traian, ar fi schimbat direcţia de mers spre dreapta, pentru a depăşi o autoutilitară, moment în care, pe fondul vitezei excesive, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu o construcţie din beton. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto", a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.


Corpul victimei fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii fac cercetări în acest caz.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii