Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr din Hârşova ajuns la Poliţie, după un filmuleţ postat pe o reţea de socializare. Ce sancţiuni au aplicat oamenii legii

ro

21 Oct, 2018 08:14 3940 Marime text
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din orașul Hârșova, care ar fi postat un filmuleț pe o rețea de socializare in care încalcă mai multe reguli privind circulația rutieră pe drumurile publice, informează IPJ Constanţa.

Astfel, persoana în cauza a fost invitata la sediul Poliției unde, după activitățile specifice în astfel de cazuri, a recunoscut că a condus un autoturism înmatriculat în Constanța pe DJ 223, intre Cernavodă și Seimeni, la data de 19 octombrie a.c. Polițiștii constănțeni au aplicat o sancțiune contravenționala de 1580 de lei și 4 puncte penalizare, pentru folosirea telefonului mobil, nepurtarea centurii de siguranță și lipsa asigurării obligatorii tip RCA. De asemenea, au fost ridicate plăcuțele de înmatriculare pentru lipsa asigurării obligatorii, fără drept de circulație, se arată în informarea poliţiştilor.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii