Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tâlhărie la o agenție de jocuri de noroc din Slatina, județul Olt. Câți bani a sustras suspectul

ro

24 Jul, 2022 15:31 1315 Marime text
Polițiști în acțiune. Foto: IPJ Bistrița NăsăudLa data de 23 iulie 2022, polițiștii Poliției Municipiului Slatina din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr bănuit de tâlhărie.

Potrivit IPJ Olt, în fapt, la data de 23 iulie a.c., în jurul orei 10:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt, a fost sesizat prin apel 112, de către o femeie, în calitate de angajat al unei societăți comerciale cu profil de jocuri de noroc, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi sustras 5.700 de lei, 350 de euro și 20 de lire, din încasarile societății, iar la ieșire, ar fi fost bruscată de către aceasta, pentru a putea părăsi sala de jocuri. 

„La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina. 

De îndată, au fost demarate cercetările și verificările în vederea depistării persoanei, stabilirii situației de fapt și dispunerii de măsuri legale, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. 

La scurt timp, în urma activităților investigativ-operative, polițiștii Poliției Municipiul Slatina au depistat pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Slatina, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitate, bănuit de tâlhărie. 

Acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Slatina, pentru audieri, fiind continuate cercetările. 

Asupra acestuia au mai fost găsiți 3.340 de lei, 350 de euro și 20 de lire, ce au fost ridicați și predați reprezentanților societății. 

În urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, tânărul, de 21 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt“ - au precizat reprezentanții IPJ Olt. 


Astăzi, 24 iulie 2022, instanța de judecată a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de acesta, fiind continuate cercetările. 

„Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. 

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Olt.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii