Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer fără permis, reținut la Constanța! Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale. Minuta instanței

ro

23 Feb, 2024 16:14 746 Marime text
Politia. Foto: Facebook/DGPMBUn bărbat din Constanța, cunoscut cu antecedente păenale a fost depistat în trafic pe strada Avram Iancu din Constanța conducând un autoturism fără a deține permis de conducere. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Potrivit IPj Constanța, la data de 21 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 42 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 

„Astfel, la data de 21 februarie a.c., în jurul orei 08.20, acesta ar fi fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu din municipiul Constanța, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
La data de 22 februarie a.c., bărbatul a fost prezentat instanței de judecată cu propuere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

„Solutia pe scurt: ÎNCHEIERE 22.02.2024 În baza art. 226 C.proc.pen., admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. În baza art. 223 alin. (2) C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului ?.M.-P. (C...), pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.02.2024 şi până la data de 22.03.2024, inclusiv. În baza art. 230 C.proc.pen., dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge, ca neîntemeiată, cererea inculpatului de luare a arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, la data de, 22.02.2024, ora 15:17. Judecător de drepturi şi libertăţi“ se arată în minuta instanței conform portalului instanțelor de judecata. 

Citeste și: 

Tânăr plimbat pe capota unui autoturism într-o parcare din Constanța! Ce au constatat polițiștii când au verificat șoferul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii