Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic la Constanța! Șofer fără permis, depistat de polițiști! Suspectul, reținut

ro

02 Apr, 2024 14:26 541 Marime text
La data de 1 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 23 de ani.
 
Potrivit IPJ Constanța, acesta este bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 

„Astfel, la data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 18.25, bărbatul ar fi fost depistat, de polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian, în timp ce conducea un autoturism având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.
 
La data de 25 martie a.c., în jurul orei 00.50, bărbatul ar fi fost depistat, de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Soveja, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.
 
Citește și: 

Doi copii răniți de un șofer băut, în urma unui accident rutier în Arsa. Detalii de la IPJ Constanța (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii