Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer fără permis, depistat pe strada Isaccei din municipiul Tulcea. Tânărul a fost reținut

ro

07 Dec, 2022 16:11 1103 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: IPJ IașiLa data de 2 decembrie 2022, polițiști din cadrul Biroului Rutier Tulcea, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în trafic, pe strada Isaccei din localitate, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 20 de ani, din Municipiul Tulcea.
 
Potrivit IPJ Tulcea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
 

„Cercetarile sunt continuate de către Biroul Rutier Tulcea, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
 Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie“ - au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii