Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic! „Șofer“ fără permis, depistat în Tulcea!

ro

29 May, 2023 10:49 1007 Marime text
foto: Pexels Cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere! 

La data de 28 mai a.c., polițiști din cadrul Posturilor de Poliție Izvoarele și Valea Teilor, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în trafic, pe DN22F, la ieșirea din localitatea Izvoarele, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 47 ani, din județul Tulcea., informează IPJ Tulcea. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție., mai transmite sursa citată. 



Citește și: Implicată o mașină cu numere de UcrainaAccident rutier în stațiunea Mamaia! Șoferul ucrainean băut a sărit peste sensul giratoriu și a intrat într-o mașină care circula regulamentar (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii