Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer beat și fără permis de conducere depistat în trafic pe o stradă din municipiul Tulcea

ro

23 Feb, 2023 13:27 1207 Marime text
Polițiști în acțiune. Foto:ZIUA de ConstanțaÎn noaptea de 22/23 februarie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Tulcea, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în trafic, pe strada Aleea Livezilor, din municipiul Tulcea, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 31 de ani, din localitate.

Potrivit IPJ Tulcea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„De asemenea, cel în cauză a fost testat alcoolscop, rezultatul indicând concentrația de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au precizta reprezentanții IPJ Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii