Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă la Ciocârlia de Sus Şi-ar fi bătut soţia cu pumnii şi cablul de transmisie până a omorât-o!

ro

02 Jul, 2015 00:00 1983 Marime text
O femeie din localitatea constănţeană Ciocârlia de Sus, ar fi fost ucisă de soţ cu mai multe lovituri de pumn şi o curea de transmisie. Totul s-ar fi întâmplat duminică seară, în momentul în care soţul femeii a ajuns acasă şi a găsit-o pe aceasta consumând băuturi alcoolice. Bărbatul nu a recunoscut fapta, la început, dar necropsia victimei l-a dat de gol. Atunci, nu a mai avut încotro şi a mărturisit. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.
 
Olga Atodiresei, o femeie în vârstă de 50 de ani, ce locuia în satul Ciocârlia de Sus, şi-a găsit sfârşitul după o bătaie cruntă pe care ar fi primit-o de la soţul ei. În seara zilei de 28 iunie, între femeie şi soţul ei, Toader Atodiresei, ar fi izbucnit un conflict spontan. Se pare că bărbatul şi-ar fi ieşit din pepeni în momentul în care a ajuns acasă şi nevasta lui era deja în stare de ebrietate. Nervos, omul ar fi lovit-o pe femeie cu pumnul în zona feţei şi cu o curea de transmisie din cauciuc, aceasta suferind leziuni grave. Omul a lăsat-o aşa, crezând că până a doua zi femeia îşi va reveni, având „lecţia“ învăţată. Din păcate, în noaptea de 29 spre 30 iunie, pe la ora 3.15, femeia a decedat. Soţul ei a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, care au descoperit pe trupul neînsufleţit al victimei mai multe echimoze de diferite forme şi mărimi în zona gâtului, abdomenului şi membrelor. Potrivit unor surse, necropsia cadavrului a relevat faptul că „moartea numitei Atodiresei Olga a fost violentă. Leziunile de violenţă constatate au putut fi produse prin loviri repetate cu corp dur şi corp dur alungit“. Mai simplu spus, urmele de pe trupul femeii arată că aceasta a fost omorâtă în bătaie!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a preluat cercetările în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Procurorii l-au adus la audieri pe Toader Atodiresei pentru a afla ce s-a întâmplat în noaptea respectivă. Dacă la început bărbatul nu şi-a recunoscut fapta, după ce a aflat de probele procurorilor, a recunoscut că o lovise pe soţia lui întâi cu pumnii şi apoi cu o curea de transmisie pentru că era nemulţumit că soţia sa obişnuia să consume frecvent băuturi alcoolice. În urma acestei „confesiuni“, s-a luat măsura reţinerii acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, fiind încarcerat în arestul Poliţiei constănţene, urmând ca ulterior să fie prezentat la Tribunal, cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii