Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi-a ucis tovarăşul de băutură

ro

09 Oct, 2012 01:00 1435 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, sâmbătă, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului Andrei Mistreanu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Totodată, în cursul zilei de duminică, procurorii au solicitat magistraţilor Tribunalului Tulcea arestarea preventivă a inculpatului, cerere admisă de judecători, care au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pe numele său.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în seara zilei de 5.10.2012, în jurul orei 20.00, Andrei Mistreanu (36 ani) a consumat buturi alcoolice împreună cu victima C.M. (45 ani), la un cetăţean din satul în care domiciliau amândoi. Deoarece inculpatul şi victima, pe fondul consumului de alcool, au devenit gălăgioşi, proprietarul imobilului le-a solicitat să plece din curte.

Victima, C.M., s-a oferit să-l sprijine pe inculpat şi să-l ducă până la domiciliul acestuia, întrucât acesta era în stare avansată de ebrietate. La un moment dat, pe stradă, victima i-a spus amicului său că nu poate să-l mai ducă. Inculpatul, crezând că victima intenţionează să-l abandoneze şi apoi să se întoarcă la locuinţa de unde au plecat, s-a supărat şi a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, doborându-l la sol, după care, pentru a fi sigur, a strâns victima de gât, leziunile cauzate ducând la deces.

Cercetările continuă cu inculpatul în stare de arest, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirea răspunderii penale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii