Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secundele de dinaintea tragediei din Mamaia „Când am văzut că nu reduce viteza, m-am ghemuit şi am început să spun Tatăl Nostru"

ro

25 Jul, 2012 02:17 10826 Marime text
secundele de dinaintea tragediei din mamaia cand am vazut ca nu reduce viteza m am ghemuit si am inceput
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andreea 28 Jul, 2012 11:30 Pt Zeno,exact ce spuneam,nu le pasa de nimic decat daca bucata de tabla numita masina are o buna firma,deci de ce se rascoala acum sa o faca pe mironositele??? oare acel suflet nevinovat,si da neconstient a vrut sa moara????? De ce nu vrem sa vedem cat de stapaniti suntem CU TOTII de tot ce inseamna mandrie ,orgoliu,fala,nebunie,prostia domina si face parte din noi fie ca vrem sau nu,deci sa nu judecam un suflet care a plecat dintre noi mai devreme decat ii era timpul.N-a vrut sa moara cum nici unul dintre noi nu vrem!A platit cu pretul vietii o nebunie,nebunie ce multi din noi o facem dar care nu putem sa ne-o recunoastem,dar o vedem la cei din jur,si ar fi mai indicat sa ne judecam pe noi si apoi pe alti,sa nu uitam ca am putea fi noi in locul lor. Detest prostia acestor tinere si a tatalui celeia care afirma ca vezi doamne ce speriate erau,ooofff offf!
  • Zeno 27 Jul, 2012 19:06 Pt Andreea > Le-am vazut pe fete in club inainte de plecare si cand s-au urcat in masina.N-aveau nici o treaba si erau foarte mandre cand le-a inghesuit in spate. Urlau taximetristii sa le lase macar pe fete sa mearga cu taxi-ul dar sofuerul n-a ascultat nici o secunda
  • andreea 27 Jul, 2012 12:08 Am citit tot acest caz,pt ca din pacate am apucat a fi in acel loc la scurt timp dupa nefericitul incident,si tot ceea ce azi se scrie ma instiga la imi spune parerea ,cum se poate Doamne dupa ce esti in acea masina sa mai ai curaj sa afirmi ceea ce afirmi,ma refer la domnisoara care vezi doamne acum isis spunea rugaciunea,sa fim seriosi a urcat-o cineva cu forta???????