Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal cu judecatoare, politisti si procurori Politist batut de stripper

ro

26 May, 2010 03:30 9533 Marime text

cap_6.jpgTrei tineri au fost arestaţi în noaptea de luni spre marţi în urma deciziei Judecătoriei Constanţa, după ce au fost implicaţi într-o altercaţie cu magistraţi, la intrarea în Clubul Crush, din Mamaia. Stripper-ul Iani Jaca, de 26 de ani, dar şi tovarăşii săi, Constantin Claudiu Coman, de 25 de ani, şi Răzvan Ştefan Moroianu, de 24 de ani, au fost încătuşaţi, iar în prezent se află în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Potrivit anchetatorilor, în urma loviturilor primite de agentul de poliţie Cătălin Croitoru, de 25 de ani, din cadrul Secţiei 2 Poliţie, acesta a căzut cu capul de asfalt şi şi-a pierdut cunoştinţa. Potrivit certificatului medico-legal, tânărul om al legii are nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. Din primele date, se pare că scandalul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 5.00, la onomastica unuia dintre presupuşii agresori, pe care tânărul şi-o serba în Clubul Crush. Poliţistul se afla în club împreună cu mai mulţi prieteni, respectiv procurorul Cătălin Magdalena, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, şi judecătoarele Ruxandra şi Cristina Grecu, Lavinia Mihaela Cîrciumaru şi Iulia Taloş, toate din cadrul Judecătoriei Constanţa. Separat, se afla grupul presupuşilor agresori, din care făceau parte şi Iani Jaca, Răzvan Ştefan Moroianu, respectiv Constantin Claudiu Coman. Anchetatorii spun că, la ieşirea magistraţilor din club, aparent fără motiv, Jaca, Moroianu şi Coman au sărit să-l bată pe agentul de poliţie.

Bătut de bucureştean

Pe de altă parte, surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul au precizat că, anterior, poliţistul a făcut o remarcă în momentul în care grupul lui Jaca a sărit în piscina din interiorul clubului, remarcă ce l-ar fi deranjat pe Iani Jaca. Aceleaşi surse au precizat că, în fapt, scandalul s-ar fi petrecut numai între Jaca şi Croitoru, iar Moroşanu şi Coman ar fi intervenit să-i despartă. De altfel, se pare că, la un moment dat, Croitoru ar fi dezvăluit faptul că este poliţist, ceea ce a atras atenţia unui al patrulea presupus agresor, din Bucureşti, care se afla în apropiere. Martorii conflictului au precizat că bucureşteanul l-ar fi lovit şi el pe poliţist, împreună cu Jaca. Ulterior, se pare că bucureşteanul şi-ar fi mărturisit faptele anchetatorilor, numai că aceştia nu l-ar fi luat în seamă, pe motiv că ar încerca să-i inducă în eroare şi să ia toată vina asupra lui pentru a-i acoperi pe cei trei. Între timp, Jaca, Moroşanu şi Coman au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, fiind cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. În urma examinării medico-legale a poliţistului, s-a stabilit că acesta are nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni. În aceste condiţii, anchetatorii au stabilit că tinerii s-ar face vinovaţi inclusiv de acuzaţia de vătămare corporală. Dintre cei trei suspecţi, spun procurorii, numai Iani Jaca ar fi recunoscut comiterea faptei. Niciunul dintre cei trei tineri arestaţi nu are antecedente penale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii