Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:28 15 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sandu Oglindă cere să fie pus în libertate Arestat preventiv după ce s-ar fi dezbrăcat în faţa unor eleve

ro

27 Nov, 2015 00:00 1090 Marime text
Sandu Oglindă, de 34 de ani, din Constanţa, bărbatul care s-ar fi dezbrăcat în faţa unor eleve în dreptul Şcolii Spectrum, a depus contestaţie împotriva deciziei Judecătoriei Constanţa de a dispune arestarea sa preventivă pe o durată de 30 de zile.
 
Magistraţii Judecătoriei Constanţa au admis propunerea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi a dispus arestarea preventivă faţă de Sandu Oglindă pe o durată de 30 de zile, de la 25 noiembrie la 24 decembrie inclusiv.
 
Reamintim că Sandu Oglindă s-ar fi dezbrăcat, marţi, în faţa unor eleve în dreptul Şcolii Spectrum.
 
Întrucât semnalmentele lui Oglindă corespundeau cu cele ale unui bănuit de comiterea a două infracţiuni de tâlhărie pe raza municipiului Constanţa, bărbatul a fost preluat pentru cercetări de către lucrătorii BIC. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că acesta ar fi autorul a două tâlharii comise asupra a două tinere.
 
Prima faptă ar fi fost comisă în ziua de 13 martie, în jurul orei 19.00, în scara unui bloc din Constanţa, când o tânără ar fi fost acostată din spate de cel în cauză, care ar fi folosit expresii cu conotaţie sexuală şi, în pofida rezistenţei victimei, ar fi reuşit să îi sustragă acesteia din buzunarul exterior al jachetei un telefon mobil Samsung Galaxy Expres 2.
 
Cea de-a doua faptă ar fi fost comisă în seara zilei de 4 mai, în jurul orei 22.00, tot asupra unei tinere, care se afla în scara unui alt bloc. Aceasta ar fi fost acostată din spate de acelaşi bărbat, care, după ce i-ar fi sucit mâna la spate, i-ar fi smuls din mână un telefon mobil Allview P7, după care ar fi ieşit din scară şi ar fi fugit într-o direcţie necunoscută.

Ti-a placut articolul?

Comentarii