Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reţea de droguri pusă pe butuci de poliţiştii constănţeni Canabis din Spania via Jurilovca

ro

10 Nov, 2011 01:00 5557 Marime text

FOTO.1.ANTIDROG.08.11.2011.jpgÎn data de 07.11.2011, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au desfăşurat pe raza judeţului Constanţa o acţiune de prevenire şi combatere a traficului şi consumului ilicit de droguri, fiind prinşi în flagrant în staţiunea Mamaia, Dragoş G., de 27 ani, student, Andrei S., de 25 ani şi Gabriel M., de 24 ani, toţi din Constanţa, care deţineau în mod ilicit cantitatea de 10 grame de cannabis porţionat.

FOTO.2.ANTIDROG.08.11.2011.jpg

Extinzând cercetările, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa, în aceeaşi zi, a fost prins în flagrant, în municipiul Constanţa - zona Casa de Cultură, Costin E., de 27 ani, în timp ce deţinea în mod ilicit în vederea vânzării cantitatea de 10 grame cannabis porţionat, pentru care pretindea suma de 60 lei/gram.

FOTO.3.ANTIDROG.08.11.2011.jpg

În cursul aceleiaşi zile a fost prins în flagrant în comuna Jurilovca, judeţul Tulcea şi Florian A., de 22 ani, persoană de la care Costin E., a cumpărat drogurile, primul deţinând în mod ilicit cantitatea de 250 grame cannabis şi pretinzând suma de 40 lei/gram. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că Florian A. a introdus în ţară drogurile procurate din Spania, disimulate în efecte personale, prin intermediul unei firme de transport internaţional de persoane. Acesta a vândut drogurile lui Costin E., care la rândul lui le-a vândut mai scump lui Dragoş G., care le-a oferit pentru consum lui Andrei S. şi Gabriel M. Împotriva suspecţilor s-a dispus întocmirea unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc, trafic de droguri de risc şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii