Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinși cu trafic de droguri periculoase, în Timiș. Percheziții sunt efectuate (VIDEO)

ro

01 Nov, 2023 09:56 776 Marime text




Sursa foto: IGPR

 
  • La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, efectuează 15 percheziții domiciliare, în județul Timiș, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată. 

Potrivit Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), începând cu anul 2021, o rețea, formată din cetățeni români și străini (tunisieni, înmatriculați la studii superioare în România), au comercializat direct sau prin intermediari droguri de risc și mare risc (canabis, cocaină, ecstasy, 3-CMC, amfetamină, ketamină, LSD), pentru sume cuprinse între 100 și 1.000 de lei.

„La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara, vor fi conduse 15 persoane, în vederea audierii”, a informat IGPR.

 
Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
 
Activitățile se desfășoară cu sprijinul polițiștilor din cadrul serviciilor de combatere a criminalității organizate Arad și Caraș-Severin și Serviciului Criminalistic - Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Glad Voievod Timișoara.

„Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, mai menționează sursa.

 
Citește și
Omar Hayssam cere să fie eliberat condiționat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii