Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie în Constanţa

ro

06 Mar, 2013 22:31 1271 Marime text
În cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei 4 Constanţa au organizat o acţiune de prevenire pentru creşterea gradului de siguranţă şi pentru combaterea fenomenului infracţional în proximitatea unităţilor de învăţământ.

La data de 6 martie, între orele 6.00 şi 8.00 şi între orele 12.00 şi 14.00,  poliţiştii Secţiei 4 Constanţa, în colaborare cu poliţişti de la Garda de Coastă Constanţa, de la Biroul Poliţiei Rutiere Constanţa şi de la Poliţia Locală Constanţa, au organizat şi executat o razie pe teritoriul de competenţă.
Cu această ocazie, au fost controlate 155 de autovehicule, au fost legitimate 168 de persoane, s-au constatat 4 infracţiuni judiciare, au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3.100 lei.

Cele mai elocvente exemple

Poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi de o femeie de 41 de ani, din Constanţa, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe bulevardul I. C. Brătianu, un tânăr a venit din spate şi i-a smuls din mână o sacoşă în care avea mai multe cumpărături şi un portofel cu suma de 278 de lei. Deplasaţi cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au identificat şi reţinut în scurt timp un minor de 13 ani, suspectat de comiterea faptei. Cercetările au fost preluate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiu, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul, minorul fiind cercetat în stare de libertate.

Poliţiştii Secţiei 4 Constanţa cercetează în stare de libertate un tânăr din localitatea Valu lui Traian, în autoturismul căruia au fost identificate un cuţit cu lama de 19 cm şi o bâtă din lemn cu lungimea de aproximativ 75 cm. Persoanei în cauză i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de armă albă.

Poliţiştii Secţiei 4 Constanţa cercetează în stare de libertate un tânăr din Năvodari, în autoturismul căruia a fost identificată o bâtă de lemn cu lungimea de aproximativ 50 cm. Persoanei în cauză i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de armă albă.

Poliţiştii Secţiei 4 Constanţa cercetează în stare de libertate un tânăr din Constanţa, în autoturismul căruia a fost identificată o bâtă cu lungimea de aproximativ 60 cm. Persoanei în cauză i-a fost întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de armă albă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii