Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radioul public emite pentru "Radio Vacanta Costinesti"

ro

09 Jun, 2003 00:00 4361 Marime text

Dupa 20 de ani

Traditia emisiei de vacanta in Costinesti a fost reluata, de ieri, in statiune sub titulatura Vox Radio Vacanta Costinesti. Acesta este un proiect al Radio Bucuresti care intentioneaza sa asigure prezenta radioului public pe perioada verii, dupa o absenta de douazeci de ani. Echipa de DJ si animatori va emite, zilnic, indiferent de sarbatori sau zile libere, pana la 15 septembrie pentru turistii aflati pe plaja din statiune, in intervalul orar 09.00-14.00 si 16.00-19.00. "Expresul de Costinesti" este o emisiune realizata la ora siestei (14.00-16.00) care este retransmisa in toata aria de acoperire a Radio Bucuresti, acesta fiind liantul celor aflati in tranzit fie spre casa, fie inspre locatia de concediu. Locul studioului de emisie, care se afla langa Obelisc, a fost ales in asa fel incat publicul sa fie cat mai aproape de cei care incearca sa le aduca un plus de buna dispozitie in timpul zilelor de vacanta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 17 Sep, 2010 12:52 am votat pentru a se reface din 2011 din nou radiovacanta costinesti roman ia efem. si vrem sa va ascultam cu emisie permanenta pe banda de unde fm in limba romana ./ dar si emisiuni in limbi straine dupa modelul celui de la mamaia din constanta sa dati si muzica straina aici la acest post de radio estival fondat de dnul partos / semneaza fan rv mamaia constanta .
  • titi cristian george florinel 16 Sep, 2010 12:35 dna lavinia siclitaru ma impresionat foarte mult acest articol online din ziarul ZIUA - DE CONSTANTA'referitor la postul de radio estival al lui andrei partos./ care este radiovacanta costinesti. fm romania . si nu stiu daca va mai reaparea din nou din 2011 in banda efm sa l putem receptiona. din nou cu prgrame in limba romana dar nu stiu frecventa de emisie al postului de radio de la costinesti./ si vreau sa va mai spun ca de 28 de ani. ascult pe cel de la mamaia care este rv mamaia a carui fondatoare este nimeni alta decit dna doina caramzulescu./ care fie spus a fost si idolul meu preferat./ va rugam sa mi spuneti daca stiti detalii despre postul de radio. al lui partos care este radiovacanta ---costinesti fm romania iar ca generic avea melodia 'NOI NU SANTEM NORMALI'acesta a fost mesajul meu pe c are vi - l am trimis online / si mai vrem tot din 2011 emisiuni in limbi straine dupa modelul celui de la mamaia la radiovacanta - costinesti efem romania constanta /]aceasta este sugestia mea favorita.