Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proprietarul unui hotel din Bulgaria despre drona căzută la Tiulenovo - „Locuitorii din apropiere sunt speriați deoarece nu este normal ce se întâmplă“ (VIDEO)

ro

18 Sep, 2023 13:26 1159 Marime text
O dronă ce transporta încărcătură explozivă a fost detonată astăzi în Bulgaria după ce a căzut în Tiulenovo, o localitate turistică în nordul litoralului bulgar al Mării Negre. 

La fața locului a ajuns după ce s-a dat alarma o echipă de geniști care a reușit în jurul orei 10.40 să detoneze explozibilul. 

Proprietarul unei pensiuni situate în apropierea locului unde a fost găsită drona a povestit pentru ZIUA de Constanța cum a observat aparatul zburător. 

„Aseară împreună cu un prieten am venit cu un prieten să vedem ce se întâmplă. Din fericire autoritățile erau deja aici și nu permiteau accesul în zonă. Nu m-am speriat dar am înțeles că locuitorii din apropiere sunt speriați deoarece nu este normal ce se întâmplă. Am văzut drona. Se vede explozibilul foarte bine. AUtoritățile au făcut tot ce trebuie pentru siguranța cetățenilor“ - a declarat proprietarul pensiunii din Tiulenovo 

Amintim că, apelul la 112 a fost azi noapte la 21:40, dar autoritățile din Bulgaria nu au luat în serios apelul 112 în prima instanta crezând ca e alarma falsa. 

MAE bulgar a confirmat în aceasta dimineață ca drona era de origine ruseasca implicata în curentul război din Ucraina. 

Citește și: 

Primele imagini cu locul unde a fost detonată drona căzută pe litoralul bulgăresc al Mării Negre (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii