Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prins dupa ce a plecat fara sa plateasca benzina

ro

14 May, 2010 03:27 1603 Marime text
S. Geandarică, un tânăr de 24 de ani, din Hâşova, a fost prins în noaptea de miercuri spre joi de un echipaj de poliţie format dintr-un jandarm şi doi poliţişti, după ce a plecat dintr-o benzinărie fără să achite combustibilul încărcat în rezervorul maşinii, în noaptea de miercuri spre joi.

Un angajat al benzinăriei a sesizat autorităţile şi le-a pus la dispoziţie înregistrarea video a şoferului care a alimentat un autoturism Dacia 1310 cu benzină în valoare de 110 lei, a urcat în maşină fără să plătească şi a dispărut în noapte.

Jandarmul şi poliţiştii au ajuns la domiciliul acestuia în jurul orei 01.00, însă cel căutat nu era acasă. Mama tânărului le-a declarat că fiul ei a plecat în oraş, cu un alt prieten, Petrică Florin, de 25 de ani.

Din continuarea verificărilor, a rezultat că autoturismul aparţinea unei societăţi comerciale din localitate. Petrică Florin a declarat, la rândul său, că s-a plimbat cu Geandarică, la invitaţia acestuia, însă în momentul în care a observat că firele contactului maşinii erau tăiate i-a cerut să oprească, a coborât din autoturism şi a plecat acasă.

În aceeaşi noapte, la ora 3.30, Dacia a fost descoperită abandonată, pe strada Mircea cel Bătrân din Hârşova, iar la ora 05.30, după alte căutări prin oraş, Geandarică S. a fost găsit la domiciliu, unde se odihnea.

El a fost condus la sediul Poliţiei Hârşova, unde i s-au întocmit actele premergătoare pentru comiterea faptei de furt calificat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii