Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii din Constanța au prins șoferi băuți ori fără permis

ro

09 Oct, 2020 22:28 1250 Marime text


La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 14.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe strada Sudului din localitatea Băneasa, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.  

La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 16.15, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Salcâmului din localitatea Cuza Vodă, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că autovehiculul în cauză este neînmatriculat.

La data de 9 octombrie a.c., în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Postului de Poliție Ciocârlia au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Primăverii din comuna Cobadin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii