Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri Cultură de canabis descoperită la o fermă dezafectată de lângă Medgidia (galerie foto)

ro

21 Nov, 2015 00:00 2534 Marime text
Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) din Constanţa au ridicat, ieri, 600 de grame de canabis, 5.710 euro şi 12.500 de lei, în urma a patru percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de trafic de droguri.
 
În cursul dimineţii de ieri, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa şi procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi al jandarmilor, au efectuat patru percheziţii domiciliare în municipiile Constanţa şi Medgidia, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.
 
În urma percheziţiilor, la o fermă dezafectată de lângă municipiul Medgidia a fost descoperită o cultură de canabis, iar din locuinţele celor în cauză s-au ridicat aproximativ 600 de grame de canabis, 5.710 euro şi 12.500 de lei, bani proveniţi, probabil, din comercializarea ilicită a drogurilor.
 
Din cercetări a reieşit că cei în cauză ar fi comercializat drogurile în municipiile Constanţa şi Medgidia.
 
Patru persoane au fost conduse la audieri şi pentru dispunerea măsurilor legale la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii