Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la Constanța la persoane bănuite de tâlhărie. Suspecții, reținuți pentru 30 de zile

ro

21 Dec, 2022 16:20 1477 Marime text
Poliția. Foto:DGPMBUrmare a cercetărilor în 4 dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au identificat 2 bărbați, de 19, respectiv 21 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.
 
Potrivit IPJ Constanța, în perioada 12 noiembrie - 12 decembrie 2022, persoanele în cauză au pătruns în locuințele mai multor persoane vătămate, de unde au sustras diverse bunuri și sume de bani. Totodată, în unul dintre cazuri, persoana vătămată i-a surprins pe cei 2 într-o anexă a locuinței sale, iar aceștia, pentru a-și asigura scăparea, au agresat-o fizic.
 

„La data de 19 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale, sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la locuințele bărbaților.
 
În urma administrării probatoriului în cauză, cei 2 au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
 
În cursul zilei de ieri, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și, ulterior, instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii