Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în județul Constanța la Mangalia și Negru Vodă! Bărbați suspectați că ar fi adus ilegal arme din Bulgaria

ro

23 Feb, 2024 16:47 770 Marime text
Foto: IPJ ConstantaLa data de 22 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționaliății de Mediu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat 3 percheziții domiciliare la locuințele a trei bărbați din municipiul Mangalia și orașul Negru Vodă.
 
Potrivit IPJ Constanța, aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.
 

„Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în anul 2022, bărbații ar fi achiziționat armele din străinătate și nu le-ar fi declarat la intrarea în țară. 
 
Cu ocazia efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate trei arme neletale suspuse autorizării, respectiv o pușcă cu aer comprimat de calibrul 5,5 milimetri, 126 de proiectile, două pistoale cu aer comprimat de calibrul 4,5 milimetri, precum și muniție aferentă.
 
În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că cei trei bărbați nu sunt autorizați pentru deținerea, portul sau folosirea vreunei categorii de arme“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
În cauză cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Din primele informații indivizii ar fi adus armele în România din Bulgaria. 

Citește și: 

Județul ConstanțaOficial de la procurori despre individul care a sustras un pistol încărcat de la un polițist în Spitalul din Băneasa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii