Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paznicul unei ferme din Palazu Mic, ucis. Doi bărbaţi, arestaţi

ro

11 Dec, 2015 00:00 2456 Marime text
Iulian Stenică, de 30 de ani, din Palazu Mic, şi Ion Apostol, de 35 de ani, din oraşul Ovidiu, Grup Social Nazarcea, au fost arestaţi preventiv de Tribunalul Constanţa, ei fiind suspectaţi de omor calificat şi tâlhărie calificată.
 
Conform procurorilor, în noaptea de 6/7 decembrie, în jurul orei 24.00, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, cei doi s-au deplasat la o fermă agrozootehnică de la marginea satului Palazu Mic. De aici au reuşit să sustragă mai multe obiecte, printre care un acumulator auto, o rolă de cablu, un lanţ, însă au fost surprinşi de paznicul fermei, de 43 de ani. Bărbatul ar fi fost atacat de cei doi şi lovit cu o bâtă şi muchia netăioasă a unei toporişti. Ulterior, victima ar fi fost târâtă câţiva metri şi aruncată în apa unei ape curgătoare (derea) din apropierea fermei, după ce a fost deposedată de telefonul mobil, un cuţit şi o lanternă.
 
„Cadavrul victimei a fost descoperit în apă abia la data de 9 decembrie, cu sprijinul echipei de scafandri de la ISU Constanţa, iar în urma autopsiei a rezultat că moartea s-a datorat asfixiei mecanice prin înec, pe fondul stării de inconştienţă induse de leziunile traumatice produse“, conform procurorilor.
 
În faţa anchetatorilor, Stenică a spus că „ar fi asistat ca simplu spectator la jefuirea şi uciderea victimei de către celălalt inculpat“, care, timp de două zile, s-a ascuns în zona carierei de piatră dezafectate dintre localităţile Palazu Mic şi Piatra. Cel de-al doilea inculpat a recunoscut comiterea faptelor şi a explicat că, împreună cu primul inculpat, a săvârşit faptele împotriva paznicului fermei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii