Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări Constanța S-au încheiat lucrările de reabilitare a carosabilului pe strada Brest din cartierul Tomis Plus (FOTO)

ro

20 Jun, 2023 11:23 1112 Marime text
 foto: Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a finalizat lucrările de reabilitare pe strada Brest, tronsonul cuprins între strada Napoli și bulevardul Tomis.

Carosabilul a fost decopertat și recondiționat cu un nou strat de uzură de tip BA 16. Urmează reabilitarea altor străzi din cartierul Tomis Plus și Palazu Mare, însă după ce se finalizează lucrările care încep astăzi pe strada Dionisie Cel Mic., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

Timp de 3 zile utilajele de frezare vor acționa pe tronsonul delimitat de strada Steagului și strada Barbu Ștefănescu Delavrancea în intervalul orar 08:00-16:00. Accesul autovehicolelor va fi restricționat parțial, circulându-se alternativ pe câte o bandă de mers.

Rugăm proprietarii autoturismelor ce sunt parcate pe aliniamentul stradal să elibereze perimetrul unde se realizează lucrări, pentru a permite accesul utilajelor.

Facem din nou apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări., a mai punctat sursa citată. 

Citește și: Constanța. Lexus înmatriculat în Ucraina implicat într-un accident în lanț în zona Tomis Plus (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii