Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru tineri au murit azi noapte la Sibioara

ro

05 Sep, 2009 14:54 2020 Marime text

În jurul orei 02.00, în localitatea Sibioara, judeţul Constanţa, pe strada Mihail Kogălniceanu, C. Bogdan-Cosmin, de 19 ani, din Năvodari, a condus un autoturism ce avea plăcuţe cu numere de înmatriculare provizorie cu valabilitate expirată, proprietatea lui V. Ionuţ-Liviu. Maşina circula dinspre DN 22 către Năvodari şi ajungând la intersecţie cu strada Ioan Slavici, pe fondul vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul direcţiei, a derapat, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat doi stâlpi de iluminat public, situaţi pe partea dreaptă a drumului, în sensul său de mers. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, al unui tânăr de 24 ani, din Năvodari, pasager pe locul din dreapta faţă al autoturismului, precum şi a două fete, una de 19 ani, din Sibioara, iar cealaltă de 20 de ani, din Năvodari.

Vom reveni

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • LUYZA 08 Sep, 2009 13:06 FOARTE PACAT DE EI SI DE TOTI COPIII KRE AU MURIT ASA TINERI...PACAT DE PARINTII LOR KRE NU VOR MAI FI OAMENI DUPA ASA CEVA...SI PACAT DE TOTI PARINTII KRE IN LOC SA-SI VADA COPIII CRESCAND SI FERICITI, II INMORMANTEAZA.DUMNEDEU SA-I IERTE.
  • anonim 06 Sep, 2009 20:56 Sincere condolleante familiilor.Pacat de tineretea lorsi pcat de cei 2 tineri care nu au mai apucat sa se vada si ei parinti .DUMNEZEU sa ii ierte sasa ii aibe in paza lui .Aviz celor care conduc cu viteza zi se cred mari smecheri mai ales daca beau ceva .Pacat de iulia ca era o fata cu bun simt si isi dorea si ea sa ajunga mama sa le fie tarina usoara.