Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Onor la comandant. Zeci de oameni l-au condus pe ultimul drum pe fostul șef al ISU Dobrogea-Constanța (galerie foto)

ro

09 Nov, 2020 00:44 4921 Marime text
  • Ieri a fost înmormântat la Călărași, în Cimitirul Central, colonelul Gheorghe-Daniel Popa, fostul comandant al ISU Dobrogea Constanța și anterior al ISU Barbu Știrbei al județului Călărași.

Acesta a fost condus pe ultimul drum, cu onoruri militare, de zeci de oameni care au umplut aleile cimitirului amintit.

Au participat oficialități din cele două județe, colegi ai celui care a trecut într-o altă lume răpus de covid la numai 57 de ani, rude prieteni și numeroși localnici.

La tristul eveniment a participat și Marius-Grigore Dulce, primarul municipiului Călărași, care a semnat în cartea de condoleanțe.

De la Constanța a participat la funerarii fanfara Forțelor Navale condusă de colonel dr. Cornel Ignat.

Reamintim că  fostul șef al ISU Dobrogea Constanța, colonelul Daniel Popa, s-a stins din viață răpus de coronavirusîn noaptea de 4 noiembrie.

A fost internat la Constanța, fiind testat pozitiv cu COVID-19, și transferat cu elicopterul la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Capitală.

Colonelul Daniel Gheorghe Popa s-a născut la data de 25 iunie 1963 și ocupa funcția de inspector șef al ISU Dobrogea din 2016.

Între 2004 și 2016, a ocupat funcția de inspector șef II în cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

Colonelul Daniel Gheorghe Popa a ocupat din anul 2001 funcția de comandant al Grupului de Pompieri din Călărași. A fost absolvent al Şcolii de ofițeri activi a Ministerului de Interne (promoția 1985, arma „Pompieri“) și al Facultății de Drept din cadrul Universității din București (1996).

Sursa foto: capturi video Televiziunea Calarasi 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii