Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Tulcea Un taximetrist a fost agresat pe stradă din Tulcea de trei bărbați. Cei trei au fost reținuți (VIDEO)

ro

01 Jan, 2023 12:09 6277 Marime text
Agresiune Tulcea. Foto și video: tulceanoastra.ro
La data de 28 decembrie 2022, ca urmare a imaginilor video apărute în spațiul public, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice., inforemază IPJ Tulcea. 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii tulceni au identificat persoanele implicate în eveniment, stabilind faptul că, pe strada Isaccei din localitate, un bărbat în vârstă de 40 de ani, în timp ce ar fi efectuat activităti de transport în regim taxi, ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane, respectiv trei bărbați, cu vârste cuprinse între 41 și 44 de ani.

Citește și: Incident șocant în municipiul Tulcea! Un taximetrist a fost agresat pe stradă de doi indivizi. Polițiștii au deschis o anchetă (VIDEO)

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 30 decembrie 2022, a fost dispusă măsura reținerii celor trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, care au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea., mai precizează sursa citată. 

Cercetarile sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipale Tulcea, sub supravegherea unității de parchet competente.


Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie., transmite IPJ Tulcea. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii