Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de arma la Constanţa, cartierul Palazu Mare pentru prinderea unui şofer implicat într-un accident. Trei bărbaţi, reţinuţi de poliţişti (galerie foto)

ro

17 Nov, 2018 09:03 8589 Marime text
Şoferul care a intrat cu maşina într-un gard din beton al unui imobil, pe strada Viilor din Constanţa şi apoi a fugit de poliţişti a fost reţinut pentru 24 de ore. 

Potrivit IPJ Constanţa, la data de 16 noiembrie a.c., colegii din cadrul Serviciului Rutier Constanța l-au reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, pe bărbatul, în vârstă de 27 de ani, care la data de 15 noiembrie a.c., a intrat în coliziune cu un gard din beton al unui imobil, pe strada Viilor, ulterior abandonând vehiculul și fugind, deși fusese somat de polițiști, cu foc de armă, să se oprească.

Totodată, polițiștii rutieri au luat măsura reținerii față de alți doi bărbați, de 27, respectiv 32 de ani, din Constanța, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de favorizarea făptuitorului. 

"Astfel, bărbatul, în vârstă de 32 de ani, s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier, unde a declarat că el ar fi fost implicat în accidentul rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Viilor, din Constanța, ulterior fugind de la fața locului.

Cei trei tineri au fost introduși în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând ca la data de 17 noiembrie a.c.,   să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă" - au transmis repreyentanţii IPJ Constanţa. .

Citeşte şi: 

UPDATE Accident rutier grav în Constanţa. A intrat cu maşina în gardul de beton şi a fugit. Şoferul BMW-ului este căutat de poliţie (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sa futem ciorile din Palazu 18 Nov, 2018 13:04 Si eu am fost lovit de un cioroi ambulant din Palazu , era drogat si mort de beat ...iar pana la venirea politiei , acesta a fugit ... Nici o sinchiseala , sa l caute ... chiar daca le am aratat poze cu individul cum zacea in propria boratura la volan...