Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O refugiată din Ucraina s-a înecat într-o piscină din Satu Mare. Poliția a deschis o anchetă

ro

27 Mar, 2022 12:00 2393 Marime text
Sursa foto cu rol ilustrativ Pixabay
  • O refugiată în vârstă de 56 de ani a decedat sâmbătă seara, în localitatea Tășnad.
  • Potrivit informațiilor PresaSM, femeia a murit după ce s-a înecat în piscina interioară a unui hotel din zona stațiunii.


La fața locului au fost chemate și echipaje de prim-ajutor, dar din păcate acestea nu au mai putut-o salva pe ucraineancă.

Un femeie din Ucraina, în vârstă de 56 de ani, a decedat după ce s-a înecat în piscina interioară a unui hotel din stațiunea Tășnad. Victima se afla singură în piscină în momentul producerii tragediei.

Potrivit informațiilor PresaSM, femeia a fost resuscitată minute în șir de echipajele medicale sosite la fața locului. Aceasta era cunoscută cu probleme de sănătate, respectiv hipertensiune arterială.

Polițiștii fac cercetări pentru a determina circumstanțele în care s-a petrecut incidentul. Femeia se afla cazată in hotel din data de 9 martie. In hotelul respectiv erau cazați doar refugiați din Ucraina. În cauză nu sunt suspiciuni de omor.

Corpul neînsuflețit va fi depus la Prosectura Spitalului județean Satu Mare in vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la decesul femeii.

Sursa Presa SM
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii