Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„De ce mi i-ai luat Doamne pe amândoi? Cu ce ți-am greșit să îmi faci așa ceva“! Strigăt plin de durere al mamei copilului de trei ani decedat în râul Mureș. Soțul, dat dispărut

ro

02 May, 2023 10:34 14762 Marime text
Sursa foto: ISU MureșMama copilului de doar trei ani, decedat în cumplitul accident de pe râul Mureș a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care își strigă durerea. În același incident soțul tinerei a dispărut fiind căutat de salvatori de două zile. 

„De ce mi i-ai luat Doamne pe amândoi, cu ce ți-am greșit să îmi faci așa ceva...nu voi putea trăi niciodată fără ei doi....ai mai lăsat și un copil fără tată,de ce în halul ăsta la încercare ... trebuia să fie cel mai frumos an și l-ai transformat într-un coșmar din care nu ne putem trezi. Vă voi iubi mereu“ - este mesajul transmis de mama micuțului. 


După mesajul tinerei, cunoscuții au transmis mai multe mesaje de condoleanțe: 

Dumnezeu sa te întărească sa treci peste aceasta durere imensa. Nu îmi pot imagina ce este în suflețelul tau. Fii puternică pentru copilașul tău.

Doamne Isuse de ce? De ce ai distrus sufletul la fata asta, de ce?? Edule mulțumim pt tot! Vei ramane mereu în amintirea noastră! Fi puternica Alina pentru cel mic. Ei de acolo din Cer o sa vegheze mereu asupra voastră!

Câtă durere! Dumnezeu să-ți de-a putere să faci fata la această tragedie fara cuvinte  [😭] [😭] [😭] [😭] [😭] [😭] [😭] [😭] Sincere condoleanțe !

Sincere condoleanțe Dumnezeu să le aline sufletele,iar pe voi să vă întărească în aceste clipe grele

Cuvintele sunt de prisos în fața acestei mari dureri .Condoleanțe si bunul Dumnezeu să aibă grijă de Nico in împărăția lui .Îți suntem aproape Alina draga si te vom sprijini cu tot ceea ce vom putea .Dumnezeu să îti dea putere să treci peste tot ceea ce urmeaza

Reamintim că, în seara zilei de 30 aprilie, în jurul orei 20,40, un bărbat de 33 de ani, din Semlac, s-a deplasat de pe malul stâng al râului Mureş (Periam Port - judeţul Timiş) spre malul drept (judeţul Arad), în extravilanul localităţii Semlac, cu o barcă din lemn.

„În ambarcaţiune, din extravilanul localităţii Semlac, s-au îmbarcat 11 persoane (5 majore şi 6 minore), pentru a ajunge în Periam Port. La aproximativ 2-3 metri de mal, ambarcaţiunea s-a scufundat'', - au precizat reprezentanții IPJ Arad. 

În urma incidentului, a survenit decesul unui minor de 3 ani, din Semlac, în continuare fiind căutaţi un bărbat de 29 de ani, din Arad, un bărbat de 31 de ani, din Nădlac, şi doi copii din Nădlac.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii