Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nita, procuror la DNA?

ro

27 Jan, 2010 02:12 8839 Marime text
procurorNita03.jpgProcurorul Teodor Niţă, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, va deveni procuror anticorupţie. Potrivit mai multor surse, Teodor Niţă a fost avansat la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Totuşi, la polul opus, magistratul susţine cu tărie că îşi desfăşoară activitatea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia. „Sunt procuror la Medgidia şi îmi fac datoria aici. Chiar astăzi am propus instanţei arestarea preventivă a doi suspecţi de furt, iar propunerea a fost confirmată", a declarat Niţă. Iar asta, în contextul în care ieri, la Curtea de Apel Constanţa, procurorul de şedinţă din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel a menţionat în şedinţă publică faptul că Teodor Niţă şi-ar desfăşura activitatea la Direcţia Naţională Anticorupţie. De menţionat însă că declaraţiile magistratului în discuţie sunt mai degrabă evazive, iar procurorul nu a dezminţit că ar urma să plece la DNA, ci a precizat că, în prezent, îşi desfăşoară activitatea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia. La insistenţele noastre, Teodor Niţă a replicat: „înseamnă că sunteţi mai bine informaţi decât mine", refuzând să facă alte comentarii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cineva 16 Feb, 2010 22:27 JUSTICE,te rog sa inveti sa scrii inainte de-a comenta atata.esti penibil.ce,te-a lovit Nita si pe tine si te doare?numai unul ca tine poate abera in halul asta.NITA TEODOR RULES! E cel mai tare si corect.incomodeaza ca nu se lasa dus cu borcanelul de miere.
  • mannix 03 Feb, 2010 01:18 Sunt stupefiat cate prostii scrieti; aveti habar de Fruvimed ? Pai Nita a dat in cine nu trebuia si a avut numai necazuri si inscenari; el e beton dar se lupta cu morile de vant; a descoperit rapitorii in cazul copilului rapit langa o manastire din judetul Tulcea dar Parchetul Tulcea a clasat dosarul-are vreo vina Nita ? Mai ganditi inainte sa postati comentarii!
  • lol 29 Jan, 2010 10:57 mie mi se pare ca tu esti sluga bai justice
  • av medgidia 27 Jan, 2010 21:28 oameni buni, nita asta cum naiba nu a fost luat in vizor de dna ca infractor? tot orasul stie ce face si sie ca a intrat in magistratura iar pt ca luase bani ca avocat si nu rezolvase cazurile si il taiau tiganii. oricum si acum isi coordoneaza reteaua de avocati prin intermediul fostilor colaboratori moldoveanu si calaigi.
  • justice 27 Jan, 2010 10:47 in aczul unor infractori din cernavoda care au inselat bancile procuror e teodor nita avocat fratele al nita-fost politist iar in apel judeca sotia sa ana nmita vice pres la trib cta dupa ce a fost data afara din magistratura ca si teodor nita da afara de 2 ori din magistratura -o data ca procuror si o data ca judecator asta e mafia adevarata ..ce va face teodor nita cind va trebui sa aresteze un mafiot fost client al sau care i a dat 100 mi euro...era unh amarit care statea intr-o garsoniera in navodari acum are vila la priom si jeep de unde procurorule la anticoruptie? aveti copii -sa aiba soarta amliei fetita ucisa =,ingropata de vie -criminalul blenis cite milioane de euro ti a dat sa l scapi?
  • justice 27 Jan, 2010 10:42 un procuror despre care fratii comanceanu spun ca le a cerut 100 mi euro spaga ca sa i scape ajunge la dna ptr ca asa vrea deliorga cercetat de dna ca a luat spaga la concursul ptr procurori -...ce sa ne mai mire cind deliorga si a n um it amanta adina florea pa parc curtii de apel...num iti de basescu ptr a i acoperi afacerile murdare cu flota si terenurile de la valu fruvimed -medgidia asta e justitia...nita a fost avocatul criminalului albaneez blenis cpe care l-a si eliberat-acum a fost condamnat pe viata de alti magistrati cinstiti- care a ucis o familie intreaga iar fetita amalia de 8 ani a fost ingropata de vie...mafia csm a lui basescu fac de ris adevaratii magistrati ...ce mare corupt a bagat nita deliorga adina florea in puscarie? doar cele 3 batrine -una a murit sau batrinul de 82 de ani din botosani ..mafiotii care ii apara nita cit ii dadeau? sri dna di dga sunt slugi
  • un om 27 Jan, 2010 05:15 De pe 4 ianuarie Nita a fost propus pt DNA, si probabil acum e in preaviz, inainte sa plece acolo. A fost promovat pt ca e dispus sa incalce si legea ca sa execute comenzi politice - vezi cazurile cu Primaria Cernavoda, Fruvimed... E de unica folosinta, la fel ca Palaz. Va fi folosit si aruncat. Sa aiba grija sa nu devina victima. In rest, succes!